Veliku stvar smo napravili zajedno!

https://www.doniraj.ba/project/view/badminton-klub-sertini-doboj-badminton-za-inkluziju
Draga naša zajednice, ponosno objavljujemo uspjeh naše inicijative – Badminton za Inkluziju! Danas smo zajedno dokazali da sport može biti most koji spaja srca i duše, neovisno o našim različitostima.  Nastavljamo dalje u cjelokupnu realizaciju! Bićete oduševljeni kao što i mi jesmo!

U srcu naše misije bila je inkluzija, a vaša podrška i entuzijazam su nas oduševili. Vidjeli smo kako zajedno gradimo ljubav prema sportu, prijateljstva koja traju, i neprocjenjive osmjehe koji su obasjali lica svih sudionika.

Badminton za Inkluziju je pokazao da nema granica kad je riječ o timskom duhu i zajedništvu. Svaki trenutak na terenu bio je prilika za učenje, rast i povezivanje.

Hvala svima vama koji ste sudjelovali i pridonijeli ovoj predivnoj inicijativi. Vaša podrška je ključna za daljnje promicanje inkluzije i stvaranje pozitivnih promjena u društvu.

Neka ovaj sjajan trenutak bude samo početak! Badminton za Inkluziju će i dalje biti srce našeg djelovanja, a zajedno ćemo graditi svijet koji cijeni raznolikost i prihvaća svakoga.

Pridružite se slavlju i podijelite ovu važnu poruku s drugima. Jer kad zajedno djelujemo, možemo postići nevjerojatne stvari!

Leave A Comment